Căpitanul lui Dinamo merge la Steaua! Lovitură pe piața transferurilor

Căpitanul lui Dinamo merge la Steaua! Lovitură pe piața transferurilor
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Valentin Ghionea, handbalistul lui Dinamo București, va juca din sezonul viitor la marea rivală, Steaua, potrivit Eurosport.ro.

Valentin Ghionea merge de la Dinamo la Steaua

Fostul căpitan al „dulăilor” a anunțat că meciul de vineri din ultima etapă a Ligii Naționale, Potaissa Turda vs Dinamo 29-33, a fost ultimul pe care îl joacă pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Ieri am jucat în ultimul meu meci pentru Dinamo. 3 sezoane, multe trofee câștigate și foarte multe satisfacții. Mulțumesc Dinamo pentru cei 5 ani petrecuți în Ștefan cel Mare”, a scris Valentin Ghionea pe Instagram.

Valentin Ghionea (39 de ani) a revenit la Dinamo în 2020, de la Sporting Lisabona, iar în sezonul proaspăt încheiat a înscris 89 de goluri pe plan intern, plus cele 13 din Liga Campionilor, competiție în care a evoluat totuși destul de puțin.

Chiar și așa, el rămâne handbalistul român cu cele mai multe goluri în Liga Campionilor, 554 de-a lungul a 15 ediții. Valentin Ghionea a câștigat de cinci ori campionatul României (în 2005, 2021, 2022 și 2023 cu Dinamo, respectiv în 2012 cu HCM Constanța) și a fost component al echipei naționale la Campionatele Mondiale din 2009 și 2011. În total, a bifat peste 150 de apariții și a marcat mai bine de 700 de goluri sub „tricolor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)