Camelia Voinea, la revenirea în țară: Nici eu și nici Sabrina nu vom renunța până nu se va face dreptate. Au vrut să credem că România este mică, dar noi suntem puternici și nu vom lăsa lucrurile așa (FOTO)

Echipa de canotaj şi componenţii lotului de gimnastică artistică revin de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional ''Henri Coandă'' din Otopeni, 7 august 2024. Inquam Photos / George Călin

Loturile de canotaj și gimnastică au revenit în România, miercuri, după Jocurile Olimpice de la Paris, iar fosta mare gimnastă Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei, a reafirmat că nici ea și nici fiica ei nu se vor lăsa „până nu se va face dreptate” în privința finalei de la sol.

Camelia Voinea: Au vrut să credem că România este mică, dar noi suntem puternici

Camelia Voinea, fostă vicecampioană olimpică, a vorbit despre „nedreptatea” pe care a trăit-o fiica ei, Sabrina, în finala olimpică la sol.

„Au făcut o mare prostie și nici eu și nici Sabrina nu vom renunța până nu se va face dreptate. Se și vede pe fețele noastre că încă nu ne-am revenit. Eu sunt optimistă de fel, sperăm că se va face dreptate. Ați văzut exact acea nedreptate, faptul că au vrut să credem că România este mică, dar noi, sportivii și românii, suntem puternici și nu vom lăsa lucrurile așa”, a declarat Camelia Voinea, miercuri, la întoarcerea în România, potrivit GSP.

Camelia Voinea spunea că Sabrina se retrage din gimnastică

După controversata finală olimpică, Camelia Voinea a condamnat maniera de arbitraj și a spus că îi este „scârbă” de cele întâmplate.

„Sabrina nu a ieșit din covor la nicio linie acrobatică, sunt toate aici, merită medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut. Atât am putut suporta”, mai declara Camelia Voinea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`