Beșiktaș ar fi făcut o ofertă consistentă pentru un jucător de la FCSB. Gigi Becali ar fi cerut dublu

Beșiktaș ar fi făcut o ofertă consistentă pentru un jucător de la FCSB. Gigi Becali ar fi cerut dublu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Beșiktaș a făcut o ofertă de 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Adrian Șut de la FCSB, dar Gigi Becali le-a cerut turcilor o sumă dublă, potrivit GSP.

Ofertă pentru Adrian Șut la FCSB

Patronul lui FCSB a anunțat în această săptămână că Adrian Șut este dorit de o echipă din Arabia Saudită. Între timp, se pare că a intrat pe fir și Beșiktaș, care ar fi dispusă să plătească 2 milioane de euro pentru mijlocașul în vârstă de 25 de ani.

Sursele GSP spun că Gigi Becali vrea 4 milioane de euro pentru a-l ceda la Beșiktaș, deși miercuri declarase că echipei din Arabia Saudită i-a cerut 2,5 milioane de euro.

Beșiktaș ar fi gata să pluseze

Beșiktaș ar fi dispusă să pluseze, dar ar vrea să achite cel mult 3 milioane de euro pentru transfer.

Clubul din Turcia i-ar fi promis lui Adrian Șut un salariu de 600.000 de euro pe an. Din afirmațiile lui Gigi Becali reiese că jucătorul ar fi încasat 1,8 milioane de euro în doi ani de la clubul din Arabia Saudită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:34 - Roxana Mînzatu, despre numirea sa ca vicepreședinte al CE: „E un moment de mândrie pentru țara noastră, pentru că e portofoliul României” / Ce presupune funcția sa de comisar și cum răspunde criticilor (VIDEO)
20:30 - Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică
20:26 - Marius Humelnicu (PSD), după atacul cu benzină care a avut loc la Parlament: Nu există, din punctul meu de vedere, să nu-l găsim pe acest om (VIDEO)
20:02 - În ce stare se află Valentin Mihăilă? Medicii au dat verdictul în cazul accidentării sale
19:56 - Accident grav la intrarea în Capitală, soldat cu 2 morți și 2 răniți. Elicopter SMURD, solicitat la fața locului
19:56 - Sergiu Bîlcea (PNL), despre Roxana Mînzatu: Nu este o persoană controversată și are o expertiză / Cert e că Ciolacu are o înfrângere. Și-a dorit un post foarte important, dar a obținut unul marginal (VIDEO)
19:30 - Pilotul de Formula 1, Sergio Perez, trece prin momente dificile. Tatăl lui a fost găsit inconștient în baie
19:16 - Mircea Geoană: Salut vestea că o tânără precum Roxana Mînzatu va avea o poziție de vicepreședinte al Comisiei Europene. Totuși, România merita un portofoliu cu mai multă greutate
19:02 - Peste 600 de apeluri la 112 au fost semnalate în ultimele patru luni privind prezența urșilor în Prahova. În ce zone au fost observate cel mai mult animalele sălbatice
18:56 - Nicușor Dan, declarații la un șantier „ilegal” din București: Traficul e generat de sute de investiții nelegale deja finalizate. Altele sunt în curs și instituțiile statului nu fac nimic. Privatul a făcut profitul (VIDEO)