Scene de o violenţă extremă după ce CSA Steaua a ratat promovarea în Liga 3: Bătaie între ultraşi şi forţele de ordine. Nici jucătorii nu au scăpat de furia galeriei (VIDEO)

Publicat: 03 06. 2019, 11:02
Foto: captură video

Bătaie generală la finalul meciului dintre CSA Steaua şi Carmen Bucureşti, după ce roş-albaştrii nu au reuşit promovarea în Liga a 3-a. Ultraşii Stelei au rupt gardurile de pe stadion şi au intrat pe teren, unde s-au bătut cu forţele de ordine.

Echipa lui Lăcătuş a pierdut pentru al doilea an la rând şansa de a promova în liga a 3-a, iar asta i-a înfuriat pe ultraşii prezenţi în număr mare la meci. După fluierul final, fanii Stelei din Peluza Sud au rupt gardurile stadionului din Regie şi au intrat pe teren unde au provocat o bătaie generală. Aceştia şi-au împărţit pumni şi picioare cu forţele de ordine şi i-au atacat chiar şi pe jucătorii pe care i-au dezbrăcat şi le-au aruncat tricourile.

Şi jucătorii celor de la CSA Steaua au avut de suferit. Unul dintre aceştia acuză jandarmii că în învălmăşeala de la stadion, forţele de ordine i-ar fi lovit soția gravidă.

Fanii din Peluza Sud s-au retras abia după ce jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Mulţi dintre ei au fost încătuşaţi şi duşi la secţie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.