Barcelona a făcut spectacol în El Clasico! Real Madrid, umilită pe Bernabeu / Situație fără precedent în ultimii 17 ani

Barcelona a făcut spectacol în El Clasico! Real Madrid, umilită pe Bernabeu / Situație fără precedent în ultimii 17 ani
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Manu Reino

FC Barcelona a învins-o cu 4-0 pe Real Madrid, duminică, pe Stadionul „Santiago Bernabeu”, și și-a consolidat statutul de lider în campionatul Spaniei.

Barcelona a făcut spectacol în El Clasico, 4-0 cu Real Madrid

Real Madrid părea că a punctat prima, în minutul 30, însă reușita lui Mbappe a fost anulată din motiv de ofsaid. Cursul jocului s-a schimbat decisiv în minutul 54, când Lewandowski a deschis scorul. Tot polonezul din atacul catalanilor a înscris și al doilea gol, în minutul 56, printr-o lovitură superbă de cap.

Vârful revitalizat de Hansi Flick a avut șansa unui hattrick, însă a risipit două ocazii imense.

Madridul a dat semne de revenire, dar Bellingham și Mbappe nu au avut luciditate în fața porții. Până la urmă tot Barcelona a fost cea care a marcat, prin Yamal (77`) și Raphinha (84`).

Situație fără precedent după aprilie 2007

Jucătorii lui Real Madrid au fost surprinși în ofsaid de șapte ori în primele 35 de minute, iar GSP scrie că, potrivit Opta, jocul la ofsaid al lui FC Barcelona nu mai funcționase atât de bine într-un meci de campionat din 2007.

Mai precis, o adversară a catalanilor nu mai fusese prinsă în ofsaid de șapte ori în prima repriză din aprilie 2007, de la o victorie cu Levante, scor 1-0.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:36 - Elicopter prăbușit în Rusia. Transporta personal medical
23:14 - Visul Georgian, partidul acuzat că îndepărtează Georgia de UE, revendică victoria la alegerile parlamentare: „Și-a asigurat o majoritate solidă”
22:50 - O mașină a luat foc din senin în centrul Capitalei (VIDEO)
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel