Suma câștigată de „tricolori” pentru calificarea în optimile EURO 2024 / Gigi Becali: Când copiii mei iau bani mă bucur și eu

Suma câștigată de „tricolori” pentru calificarea în optimile EURO 2024 / Gigi Becali: Când copiii mei iau bani mă bucur și eu
Sursa foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Naționala României a câștigat Grupa E și s-a calificat în optimile EURO 2024, iar această performanță i-a asigurat o recompensă financiară importantă. Suma va crește dacă „tricolorii” reușesc să treacă de Olanda, marți, la Munchen, și să își continue parcursul entuziasmant.

România, bonus de 12,5 milioane euro pentru calificarea în optimile EURO 2024

Calificarea în faza optimilor de finală i-a asigurat României un bonus financiar de 12,5 milioane de euro, potrivit Digisport.ro.

Suma de bani va crește dacă „tricolorii” reușesc să o elimine pe Olanda și să își continue parcursul la turneul final din Germania.

Meciul cu Olanda este programat să se desfășoare pe Allianz Arena din Munchen, marți seară, de la ora 19. România s-a calificat în această fază a competiției după ce a câștigat Grupa E, în care a terminat la egalitate de puncte cu Belgia, Slovacia și Ucraina, dar a beneficiat de un golaveraj superior.

Ce a spus Gigi Becali despre banii câștigați de „tricolorii” lui FCSB

Patronul lui FCSB a dezvăluit că jucătorii săi de la națională vor primi câte 50.000 de euro pentru rezultatele obținute până acum la EURO.

„M-a înveselit cel mai mult bucuria celor 30.000 de oameni. Și a mai fost bucuria că am acolo patru băieți care vor lua 50.000 de euro de calificare, nu știu, zic. Când copiii mei iau bani mă bucur și eu.

Voi, neavând echipă, voi aveți o mireasă, echipa națională. Eu am mireasă pe FCSB.

Am avut mici emoții când a bătut Răzvan Marin lovitura de la 11 metri, dar emoții mici, nu mari. Și în timpul jocului am avut mici emoții.

Asta trebuie să înțeleagă lumea, ăsta e sentimentul, asta se întâmplă cu un om care are o echipă de fotbal”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`