Arbitrul meciului de sâmbătă dintre România și Israel fusese arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri. Ar fi fost reținut în timpul unei orgii cu zeci de persoane

Arbitrul meciului de sâmbătă dintre România și Israel fusese arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri. Ar fi fost reținut în timpul unei orgii cu zeci de persoane
Image by Alexander Fox | PlaNet Fox from Pixabay

Slavko Vinic, arbitrul care va conduce la centru partida de sâmbătă dintre România și Israel, a fost arestat în calitate de suspect într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri, în mai 2020, în Bosnia și Herțegovina, potrivit GSP.ro.

Echipa națională a României joacă împotriva Israelului, sâmbătă, pe Arena Națională, de la 21:45, în preliminariile pentru EURO 2024. Marți, pe același stadion și de la aceeași oră, „tricolorii” vor întâlni Kosovo.

Meciul dintre România și Israel va fi condus la centru de Slavko Vinic, arbitru FIFA din 2010. Asistenții săi vor fi Tomaz Klancnik și Andraz Kovacic, în timp ce Matej Jug va fi arbitru de rezervă.

Arbitrul meciului de sâmbătă dintre România și Israel a fost arestat în 2020

Slavko Vinic s-a născut la Maribor, iar primul său meci arbitrat în prima ligă slovenă datează din 2007. Pe 30 mai 2020, el a fost arestat în Bosnia și Herțegovina, într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri, în care avea calitatea de suspect.

Arbitrul a fost arestat la Bijeljina, alături de Tijana Maksimovic, un model sârb pe care anchetatorii o bănuiau că ar fi capul unei rețele de prostituție.

Presa internațională susținea că Slavko Vinic a fost reținut în timpul unei orgii la care participaseră nouă femei și 26 de bărbați.

Perchezițiile efectuate atunci au scos la iveală 14 pachete de cocaină, 10 pistoale, trei veste de protecție, peste 10.000 de euro, telefoane și laptopuri.

Slavko Vinic a fost eliberat după puțină vreme și a fost scos definitiv de pe lista suspecților.

„Am avut o întâlnire de afaceri, după care a venit o invitație la o petrecere, căreia i-am dat curs, ceea ce s-a dovedit a fi o mare greșeală, pe care o regret. Nu am avut nimic de-a face cu ceilalți oameni arestați, nici nu-i cunoșteam”, declara Slavko Vinic la acea vreme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`