Antrenorul lui Manchester United, reacție dură după înfrângerea istorică de pe Anfield. Erik ten Hag: A fost chiar neprofesionist. Sunt surprins și foarte dezamăgit

Antrenorul lui Manchester United, reacție dură după înfrângerea istorică de pe Anfield. Erik ten Hag: A fost chiar neprofesionist. Sunt surprins și foarte dezamăgit
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Martin Rickett

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, i-a acuzat pe fotbaliștii săi că au fost „neprofesioniști” și au avut o prestație „inacceptabilă” în înfrângerea umilitoare de pe Anfield, 7-0 în fața marii rivale Liverpool, transmite AFP preluată de France24.

Antrenorul lui Manchester United, după înfrângerea cu Liverpool: Sunt foarte dezamăgit

Tehnicianul olandez a recunoscut că este „foarte dezamăgit” de rezultat și consideră că meciul a fost „un duș rece” pentru echipa sa.

„Cred că am jucat decent în prima jumătate. O greșeală de organizare chiar înainte de pauză. A doua pauză pur și simplu n-am fost noi. N-au fost standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. A fost neprofesionist. Da (sunt nervos). Clar”, a declarat Erik ten Hag pentru BBC.

„Sunt surprins deoarece am văzut în ultimele săptămâni și luni că această echipă este rezilientă și are o atitudine de învingătoare. În a doua repriză n-am avut deloc o atitudine de învingători. Nu ne-am ținut de plan și nu ne-am făcut treaba (…). A fost chiar neprofesionist”, a adăugat el.

Înfrângerea uluitoare de pe terenul lui Liverpool a fost cu atât mai surprinzătoare, în condițiile în care a venit la doar o săptămână de momentul în care Manchester United câștiga Cupa Ligii Angliei și încheia astfel o secetă de trofee de șase ani de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`