Antrenorul lui Arsenal a angajat hoți de buzunare care să fure de la fotbaliștii săi. Strategia lui Mikel Arteta

Antrenorul lui Arsenal a angajat hoți de buzunare care să fure de la fotbaliștii săi. Strategia lui Mikel Arteta
Mikel Arteta. Sursa foto: Hepta.ro / DPA Images / Mike Egerton

Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a ales o metodă inedită pentru a-i pregăti pe fotbaliștii săi pentru noua ediție de Premier League, în care „tunarii” se vor lansa într-un nou asalt spre titlu.

Mikel Arteta a angajat hoți de buzunare care să fure de la fotbaliștii lui Arsenal

Antrenorul lui Arsenal a angajați hoți de buzunare care să fure de la jucătorii săi în timpul unei cine pe care a avut-o echipa în această săptămână, potrivit The Athletic, transmite beinsports.com.

Spaniolul i-a pus pe hoți să fure cât mai multe obiecte personale de la jucători. La finalul cinei, Arteta i-a rugat pe fotbaliști să își verifice buzunarele, iar mulți dintre ei au fost surprinși să vadă că le lipsesc diferite bunuri.

Astfel, Mikel Arteta a dorit să îi învețe pe fotbaliști o lecție importantă – să nu își lase niciodată garda jos, să fie mereu în alertă și să fie întotdeauna pregătiți pentru orice fel de situație.

Premier League începe pe 16 august

Cel mai popular campionat din lume va debuta pe 16 august, cu duelul dintre Manchester United și Fulham. Arsenal va începe noua ediție de Premier League o zi mai târziu, pe teren propriu, împotriva celor de la Wolves.

Cel mai interesant meci al rundei se anunță a fi cel pe care îl va disputa Manchester City pe terenul lui Chelsea, o echipă într-o continuă căutare de sine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112