Antrenoarea Sabrinei Voinea se va adresa TAS pentru „nedreptatea creată” la finala olimpică la sol

Antrenoarea Sabrinei Voinea se va adresa TAS pentru „nedreptatea creată” la finala olimpică la sol
Sabrina Maneca-Voinea. Sursa foto: Hepta.ro / Abaca Press / Xinhua/ABACA

Camelia Voinea, mama și antrenoarea gimnastei Sabrina Voinea, a anunțat că se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv cu privire la „nedreptatea creată” la finala olimpică de la sol, de luni.

Antrenoarea a dovedit că Sabrina Voinea a fost taxată pe nedrept

Camelia Voinea a publicat un nou video pentru a dovedi că în finala olimpică de la sol fiica sa nu a ieşit din spaţiul de concurs, aşa cum ar fi justificat arbitrele penalizarea de o zecime la notare. Deși a încercat să conteste nota, aceasta nu a fost acceptată, iar Sabrina Voinea a încheiat pe locul 5.

„Vi se pare cumva că a ieșit din covor Sabrina? Exclus….Mă voi adresa TAS-ULUI pentru nedreptatea creată. Este normal ca FRG să nu apere drepturile Sabrinei? Dacă vor face FRG vreo plângere este strict pentru zecimea Sabrinei furată nicidecum contestarea notei altei sportive, nu ai voie să contești nota altei sportive.

Eu am depus contestația pentru zecimea nedreptății Sabrinei nu a fost luată în calcul, ea clar era pe podium înaintea celor două gimnaste.

Nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecimea, restul să fim foarte clari și-au primit nota pentru ceea ce au făcut.

Am probe clare și voi merge până în pânzele albe, încă o dată spun nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecime furată, restul au primit nota reală, de acum înainte voi spune tot și toate nedreptățile prin care trec și am trecut,mă voi adresa departe,e țara lui papură Vodă. Unde trăim? Vreau să văd ce face FRG ptr nedreptatea Sabrinei.

Aici spun punct și voi lupta până la final, sunt multe de spus….

Mulțumim vouă și sprijinul tuturor românilor pentru care am concurat cu onoare. Dacă ar fi fost medalie v-o dedicam vouă, noi iubim românii și țara în care trăim! Să dăm toate cărțile pe față, apoi discutăm și de ce Sabrina nu a făcut individualul compus? A demonstrat acum două luni la Europene!”, a transmis Camelia Voinea.

Sabrina Voinea ar fi fost depunctată pe nedrept în finala olimpică la sol

Finala olimpică la sol, în care am fost reprezentați de Sabrina Voinea și Ana Bărbosu, s-a soldat cu un scandal de proporții. Bărbosu a fost considerată câștigătoare a bronzului timp de câteva zeci de secunde, însă arbitrii au acceptat contestația gimnastei americane Jordan Chiles și au urcat-o două poziții în clasament, pe 3, astfel că „tricolora” a picat pe 4 și a ratat medalia.

O contestație a depus și Sabrina Voinea, ocupanta locului 5, dar solicitarea a fost respinsă. Mama Sabrinei, fosta mare gimnastă Camelia Voinea, a condamnat maniera de arbitraj și a anunțat că fiica sa se retrage din gimnastică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`