Angela Carini i-a cerut scuze lui Imane Khelif, după izbucnirea pe care a avut-o la Jocurile Olimpice de la Paris: „Toată această controversă mă întristează”

Angela Carini i-a cerut scuze lui Imane Khelif, după izbucnirea pe care a avut-o la Jocurile Olimpice de la Paris: „Toată această controversă mă întristează”
Italianca Angela Carini a abadonat după primele 46 de secunde din lupta cu algerianca Imane Khelif, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, 1 august 2024. Sursa foto: Hepta.ro / DPA Images / Joel Carrett

Italianca Angela Carini i-a cerut scuze lui Imane Khelif, după reaacția pe care a avut după ce a pierdut partida de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportiva italiană a părăsit meciul din sferturile de finală de la box feminin, după doar 46 de secunde de luptă cu algerianca Imane Khelif, pentru că lovitura pe care a primit-o a fost mult prea puternică.

Când arbitrul i-a ridicat brațul lui Imane Khelif, în semn de victorie, italianca a strigat „Nu este corect!” și a început să plângă.

Angela Carini vrea să-i ceară scuze lui Imane Khelif, după reacția de la JO 2024

„Toată această controversă mă întristează”, a declarat Carini pentru Gazzetta dello Sport.

„Îmi pare rău și pentru adversara mea. Dacă CIO a spus că ea poate lupta, respect această decizie”, a mai adăugat ea.

Carini, în vârstă de 25 de ani, a declarat că renunțarea la luptă a fost un pas matur, dar și-a exprimat regretul că nu a dat mâna cu Khelif după aceea.

„Nu a fost ceva ce am intenționat să fac”, a spus Carini. „De fapt, vreau să-mi cer scuze față de ea și față de toți ceilalți. Eram furioasă pentru că Olimpiada mea se dusese pe apa sâmbetei”.

Ea a adăugat că, dacă ar întâlni-o din nou pe Khelif, ar „îmbrățișa-o”.

Totul a fost o adevărată controversă, pentru că anul trecut lui Imane Khelif i-a fost interzis de către Federația Internațională să concureze la Mondiale, după ce a picat un test de testosteron și a fost acuzată că este bărbat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)