Andreea Bălan și iubitul ei s-au pozat cu Novak Djokovic înainte de prima victorie a sârbului la Australian Open 2024. Mesajul cântăreței (FOTO)

Publicat: 14 01. 2024, 16:56

Andreea Bălan a mers la Melbourne alături de iubitul ei tenismen, Victor Cornea, și s-a fotografiat cu Novak Djokovic chiar înainte de victoria obținută de superstarul sârb în primul tur de la Australian Open 2024.

Andreea Bălan și iubitul ei s-au pozat cu Novak Djokovic

Cântăreața a postat câteva fotografii cu liderul ATP, pe Instagram, și l-a elogiat în descriere.

„Doamnelor și domnilor, legenda vie a tenisului, numărul 1 mondial, unicul și inegalabilul Novak Djokovic”, a scris Andreea Bălan în descrierea care însoțește pozele cu ea și cu Djokovic, respectiv cu Victor Cornea și Djokovic.

Prima victorie a sârbului la Australian Open 2024

Cu 24 de titluri de Grand Slam în palmares, Novak Djokovic a câștigat Australian Open de 10 ori și este campionul ultimelor patru ediții la care a participat. Tot el este marele favorit al probei masculine și în acest an.

Sârbul a început turneul cu dreptul și a reușit să îl învingă la pas pe mult mai tânărul Dino Prizmic, care a reușit totuși să îi ia un set. Nole a închis meciul după patru ore, scor 6-2 / 6-7 / 6-3 / 6-4, și își continuă traseul în competiția sa favorită.