Anamaria Prodan și Adrian Thiess, parteneri de afaceri! Cei doi vor să creeze un monopol pe piața impresariatului sportiv: ‘Este firesc să mă asociez cu cel mai bun’

Anamaria Prodan și Adrian Thiess, parteneri de afaceri! Cei doi vor să creeze un monopol pe piața impresariatului sportiv: 'Este firesc să mă asociez cu cel mai bun'
Foto: colaj Hepta.ro

Anamaria Prodan și Adrian Thiess au devenit parteneri de afaceri. Cei doi vor lansa una din cele mai mari firme de impresariat sportiv: „Prodan Thiess Sports Management”, anunță gsp.ro.

Dacă Anamaria Prodan este de mult timp în impresariat, Adrian Thiess este nou în această meserie. El este omul care a adus Barcelona la București în 2012, pentru amicalul cu Dinamo, scor 0-2.

Adrian Thiess este celebru datorită mai multor evenimente importante pe care le-a organizat în România de-a lungul anilor. Spre exemplu, el este omul care a adus-o pe Barcelona lui Messi la București în 2012, pentru un meci amical cu Dinamo, pe Arena Națională, încheiat cu scorul de 0-2.

Potrivit sursei citate, cei doi vor să se asocieze pentru a-și uni influența și a crea un monopol pe piața impresariatului.

„Este adevărat că eu și Adi ne-am asociat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și era firesc să avem un parteneriat mai devreme sau mai târziu. Eu am muncit ani de zile să fiu numarul 1 în impresariat, iar Adi este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri de la noi.

Acum, după ce sunt cea mai bună în ceea ce fac, vreau să merg la nivelul următor alături de Adi. Este omul care a adus la București Barcelona, pe Ronnie O’Sullivan și un deținător de Premiu Nobel. Este un profesionist desăvârșit și este numărul 1 pe ceea ce face. Este firesc să mă asociez cu cel mai bun”, a declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`