Ana Maria Bărbosu a primit titlul de Ambasador al municipiului Focșani: „Rezultatele vor veni dacă ești perseverent”

Ana Maria Bărbosu a primit titlul de Ambasador al municipiului Focșani: „Rezultatele vor veni dacă ești perseverent”
Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Ulrik Pedersen

Ana Maria Bărbosu, care a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a primit, joi, 15 august, titlul de Ambasador al municipiului Focșani. Evenimentul i-a fost dedicat în întregime gimnastei și a fost organizat în Piața Unirii din centrul orașului. Sportiva noastră a fost întâmpinată de aproximativ 1.000 de persoane.

Ana Maria Bărbosu, Ambasador al municipiului Focșani

„Am iniţiat anul acesta o distincţie aparte din partea Consiliului Local şi al primăriei Focşani, titlul de Ambasador al municipiului Focşani. Şi astăzi, daţi-mi voie să ofer acest titlu gimnastei noastre, Ana Maria Bărbosu. Aşadar, ‘Se acordă titlul de Ambasador al municipiului Focşani campioanei olimpice Ana Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice e la Paris 2024”, a spus primarul Cristi Valentin Misăilă, potrivit Agerpres.

Ana Maria Bărbosu a mai primit din partea edilului un album foto, cu instantanee din activitatea acesteia. Primarul i-a înmânat și mesajul tuturor focșănenilor: „Suntem mândri de tine, Ana Maria!”.

„Vă mulţumesc că aţi venit în număr atât de mare. Le mulţumesc părinţilor, antrenorilor, colegelor, prietenilor şi nu în ultimul rând primăriei pentru această primire călduroasă, doamnei inspector (Vica Mincă, inspector de sport – n.r.) pentru că susţine performanţa sportivă şi şcolară şi că ne sunt recunoscute meritele. (…)

Consider că orice ai încerca să faci în viaţă la un nivel înalt la un moment dat devine greu, însă rezultatele vor veni dacă eşti perseverent şi te dedici scopului pentru care munceşti. Cred că bucuria şi mândria pe care o simţi în momentul în care reuşeşti te fac să uiţi de toate momentele grele şi îţi dau putere să mergi în mai departe”, a transmis publicului Ana Maria Bărbosu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)