Ana Bogdan, eliminată de la Osaka după un parcurs electrizant. A fost primul meci în care era favorită / Performanța reușită pentru prima oară în carieră

Publicat: 18 10. 2024, 08:36
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Roger Evans

Ana Bogdan (111 WTA) a fost învinsă de Suzan Lamens (125 WTA), vineri dimineața, și a părăsit turneul de la Osaka în faza sferturilor de finală.

Ana Bogdan, eliminată de la Osaka

Românca reușise să câștige primul set, dar olandeză a întors soarta partidei și a tranșat ostilitățile după un timp total de două ore și 25 de minute de joc, scor 4-6 / 6-3 / 6-3.

Pentru Ana Bogdan a fost primul meci de pe tabloul principal de la Osaka în care era cotată cu prima șansă. Atât ea, cât și Suzan Lamens au început turneul din calificări.

Parcursul electrizant pentru sportiva din România

În ciuda eliminării din sferturi, parcursul Anei Bogdan rămâne unul demn de remarcat. Conaționala noastră ajunsese în această fază a competiției fără să cedeze vreun set.

În plus, în primele două meciuri de pe tabloul principal, ea a reușit să treacă de jucătoare ca Veronika Kudermetova (67 WTA) și Marie Bouzkova (43 WTA).

Sportivei din Cehia i-a luat și un set la zero, o performanță pe care Ana Bogdan n-o mai reușise până acum în fața unei jucătoare din top 50 mondial.