Americanii cred în puterea lui David Popovici și așteaptă să ia aurul la 100 de metri: „Ridicarea din acest abis psihologic…”

Americanii cred în puterea lui David Popovici și așteaptă să ia aurul la 100 de metri: „Ridicarea din acest abis psihologic...”
Sursa foto: Facebook - David Popovici

David Popovici nu a reușit să obțină medalia de aur de la Campionatul Mondial din Japonia, terminând cursa de 200 de metri liber pe locul 4. Deși a excelat în primele trei lungimi de bazin, sportivul nu a reușit să prindă podiumul până la finalul cursei.

Americanii cred în puterile lui David Popovici și privesc cu optimism următoarea probă, la 100 de metri liber.

Chiar dacă a ratat medalia de 200 de metri, David Popovici se concentrează acum pe următoarea probă, cea de 100 de metri, unde este deținătorul medaliei de aur.

Americanii privesc cu optimism următoarea probă, cea de 100 de metri liber

David Popovici nu a reușit să obțină medalia de aur în finala probei de 200m liber, însă americanii susțin că sportivul este favorit să termine primul la 100 de metri și spun că se va recupera după proba de astăzi și că va excela zilele viitoare.

Sportivul nostru va avea o adevărată concurență în următoarea probă, dar până atunci are timp să își revină după proba de astăzi și să vină cu forțe proaspete, potrivit jurnaliștilor de la swimmingworldmagazine.com.

„Ce urmează pentru David Popovici? Se va reseta mental, cu ochii aţintiţi spre Olimpiada din 2024, înaintea probei de 100 de metri liber? Ridcarea din acest abis psihologic este la fel de provocatoare ca orice alt aspect fizic al sportului. Popovici are la dispoziţie 14 ore pentru a face acest lucru, înainte de a participa la proba la care a doborât recordul mondial, vechi de 13 ani.

Un mare rival îl aşteaptă la 100 de metri: Kyle Chalmers, care vine după două zile de odihnă. Chalmers deţine al doilea cel mai bun timp la 100 de metri, 47,08, la doar două zecimi de recordul lui Popovici.

Dar acesta este David Popovici, un tânăr de 18 ani, cu un palmares cunoscut, ca făcător de minuni în bazin. El a fost cel care a doborât recordul mondial la 100 de metri liber, nu Chalmers, nu Caeleb Dressel sau oricare altul. De ce Popovici nu îşi poate reveni în cel mai scurt timp? Este greu de imaginat limitările fizice, după ce prima jumătate a cursei de 200 de metri a fost superbă. Maturitatea şi echilibrul său au fost evidente cu fiecare ocazie, aşa că de ce ar trebui să fie diferit acum”, au spus americanii, potrivit eurosport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)