Alvaro Morata, pe punctul de a prinde un transfer important după câștigarea EURO 2024

Publicat: 15 07. 2024, 18:11
Cu Alvaro Morata căpitan, naționala Spaniei a cucerit EURO 2024. Sursa foto: Hepta.ro / DPA Images / Christian Charisius

Alvaro Morata a câștigat Campionatul European cu naționala Spaniei și este pe cale să își adauge un nou club de top în largul său CV.

Alvaro Morata, pe punctul de a fi transferat de AC Milan

Fabrizio Romano, un jurnalist recunoscut pentru acuratețea informațiilor pe care le prezintă, a anunțat că reprezentanții lui AC Milan i-au informat pe cei de la Atletico Madrid că intenționează să achite clauza de reziliere de 13 milioane de euro pentru Alvaro Morata.

Atacantul spaniol și-a dat acordul verbal pentru un contract de patru ani cu clubul italian, „părăsind-o pe Atletico Madrid după o perioadă dificilă în Spania”, mai scrie Fabrizio Romano.

„Vor urma pașii formali și medicali în această săptămână”, a precizat jurnalistul italian.

Spania a câștigat EURO 2024

Spania a învins-o cu 2-1 pe Anglia în finala EURO 2024, duminică seară, la Berlin, și a câștigat turneul pentru a patra oară în istorie, o performanță fără precedent.

„La Roja” nu mai triumfase în competiție din 2012, de când se baza pe cea mai prolifică generație din istoria fotbalului spaniol.

Pentru Anglia a fost a doua finală continentală consecutivă pe care o pierde, după cea de la EURO 2020, când ceda în fața Italiei la loviturile de departajare.