Agenții lui Ianis Hagi au dezvăluit ce se va întâmpla cu jucătorul trimis la echipa a doua de antrenorul lui Rangers

Agenții lui Ianis Hagi au dezvăluit ce se va întâmpla cu jucătorul trimis la echipa a doua de antrenorul lui Rangers
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua de antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, însă agenții jucătorului au confirmat că internaționalul român este hotărât să lupte pentru a reveni la prima echipă.

Ianis Hagi rămâne la Rangers, au confirmat agenții săi

Agenții lui Ianis Hagi spun că mijlocașul nu va pleca la altă echipă.

„Ianis luptă pentru o șansă la Rangers și nu va pleca la altă formație. Să vedem dacă, după meciurile României, va fi inclus în lotul primei echipe”, a declarat Jano Alcazar, reprezentatul AC Talent, pentru Digisport.ro.

Ce spunea Ianis

După victoria cu Lituania, în care a obținut penalty-ul din care s-a marcat golul de 2-1, Ianis Hagi declara că iubește Rangers și vrea doar să joace fotbal.

„Eu sunt jucătorul lui Rangers. Iubesc clubul. S-a vorbit foarte mult pe seama mea. Eu am spus-o în două mesaje foarte clare pe Instagram. Eu vreau doar să joc fotbal. În istoria mea scurtă de fotbalist nu am dezamăgit pe nimeni care a avut încredere în mine. Sunt fapte, așa cum și nea Mircea mi-a dat încredere.

Am fost în comunicare permanentă cu dânsul, am făcut pregătirea fizică cu echipa a doua, chiar mai greu decât la prima echipa. Nu am dezamăgit niciodată un om care a avut încredere în mine. Le-am mulțumit celor din țară care s-au interesat de mine, le urez multă baftă, dar lupta mea e afară”, afirma Ianis Hagi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:47 - Vasile Dîncu, despre achizițiile de lux făcute de Senat pentru protocol: Par costisitoare aceste lucruri, dar sunt, probabil, pentru întreg anul viitor, tot ceea ce vom avea pentru vizite oficiale (VIDEO)
20:46 - Două localități din județul Mureș sunt restricționate privind donarea de sânge. În zona au fost confirmate cazuri de infectare cu virusul West Nile
20:37 - Dîncu: „Nu cred că va fi un mare avantaj pentru PNL candidatura lui Iohannis la Senat, dată fiind încrederea pe care o mai mare” / Șansele ca PSD să voteze amendamentul ce-l ajută pe Iohannis (VIDEO)
20:15 - Cutremur în Indonezia! Un om a murit, iar alte peste 80 de persoane au fost rănite
20:10 - Buzoianu (USR): Am depus cerere la Comisia de Mediu să chemăm în audiere reprezentantul Apele Române, să dea explicații pe subiectul inundațiilor (VIDEO)
20:08 - Povestea impresionantă a cățelușului Piki, care și-a salvat stăpânul din calea inundațiilor. „E îngerul meu păzitor”
19:50 - Laurențiu Gîdei (PSD), despre Elena Lasconi: Încearcă să vândă brașoave tuturor. O aștept mâine la lopată, la Galați, pentru că acolo este un dezastru și oamenii sunt extrem de necăjiți (VIDEO)
19:44 - Trei traficanți de droguri au fost prinși de procurorii DIICOT. Aceștia aveau asupra lor droguri în valoare de 200.000 de euro
19:26 - Adrian Cozma (PNL): Ciolacu a fost informat de serviciile speciale cu 24 de ore înainte că există riscul producerii unor inundații și n-a luat nicio măsură (VIDEO)
19:26 - Beneficiile cafelei privind longevitatea. Ce proprietăți are asupra organismului