Adrian Oros, despre situația de la Federația Română de Canotaj: „Este un semnal prost dat către tinerii care și-așa sunt foarte puțini, care se îndreaptă către performanța în sport” (VIDEO)

Publicat: 17 10. 2024, 19:15
Actualizat: 17 10. 2024, 19:17
Foto: Adrian Oros / Facebook

Senatorul Adrian Oros (Forța Dreptei) a vorbit în emisiunea „Bună, România!”, moderată de cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir despre situația de la Federația Română de Canotaj.

Fostul ministru al Sportului, Eduard Novak, a arătat că secretarul general al Federaţiei Române de Canotaj şi contabilul şef al forului au primit premii în bani mai mari decât campionul David Popovici, dublu medaliat la Paris.

Adrian Oros a precizat că “este un semnal prost dat către tinerii care și-așa sunt foarte puțini, care se îndreaptă către performanța în sport”.

„Acum că i-a prins, sigur că vor da înapoi”

“E clar, era o mică golănie pregătită. Sigur că banii nu vor mai ajunge pentru că a izbucnit acest scandal. Noi respectăm munca fiecărui om, dar este cel puțin inadecvat ca cei de la Federație, secretarul general și contabila să ia sume mult mai mari decât iau tinerii campioni.

Este un semnal prost dat către tinerii care și așa sunt foarte puțini, care se îndreaptă către performanța în sport și dacă ținem cont și de starea proastă și la puținele performanțe pe care le avem, semnalul pe care l-au dat cei de la Autoritatea Națională pentru Sport este unul prost. Acum că i-a prins, sigur că vor da înapoi și vor argumenta ca și domnul Gîdei”, a spus Oros.