Adrian Mutu îi răspunde lui Victor Pițurcă: "Aia cu plânsul este o invenție"

Publicat: 03 04. 2013, 14:30

Atacantul francezilor de la Ajaccio Adrian Mutu i-a răspuns, miercuri, antrenorului echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, spunând că evenimentul în care ar fi plâns este o invenție, arată Adevărul.

„Să o luăm punctual… Am stabilit cu domnul Piţurcă un program de pregătire separat pentru mine. Apoi, am întârziat puţin la Mogoşoaia şi, aşa cum e normal, mi-am cerut scuze pentru acest lucru. Până aici totul este adevărat. Dar asta cu plânsul e o invenţie! Ca bărbat, înţeleg orgoliile fiecăruia, dar nu pot accepta decât adevărul.

Citeste mai mult:

adev.ro/mko5lq

Am stabilit cu Pițurcă un program de pregătire separat pentru mine. Apoi, am întârziat puțin la Mogoșoaia și, așa cum este normal, mi-am cerut scuze. Dar asta cu plânsul este o invenție„, a spus Mutu.

Adrian Mutu a fost criticat, marți, de antrenorul Victor Pițurcă, care a povestit că fotbalistul a plâns și și-a cerut scuze pentru greșelile sale.

Mutu a şi plîns la un moment dat într-o discuţie la telefon cu Neagoe, a venit apoi şi la mine şi şi-a cerut scuze. A făcut totul ca să rămînă la lot.

Îl credeţi pe Mutu mai tare decît este? Cum să sară la bătaie cu mine? El nu mai este la nivelul fizic pe care îl avea odată. şi a jucat cît am considerat eu că poate să joace„, a spus Pițurcă.