ACUZAȚII INCREDIBILE referitoare la decesul lui Davide Astori! Fostul jucător al Fiorentinei a murit acum mai bine de un an

ACUZAȚII INCREDIBILE referitoare la decesul lui Davide Astori! Fostul jucător al Fiorentinei a murit acum mai bine de un an
foto: Hepta.ro / Abaca Press / Abaca Press

Acuzații incredibile în ceea ce privește moartea lui Davide Astori, fostul fotbalist al Fiorentinei care a murit în martie 2018! Publicația italiană Quotidiano Nazionale anunță că un certificat medical din iulie 2017, care susținea că jucătorului i-ar fi fost efectuat un control la inimă, ar fi fost în realitate fals, potrivit digisport.ro.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Procurorul Antonino Nastasi a dezvăluit faptul că certificatul a fost întocmit în martie 2019, pentru a acoperi „neglijenţa şi incompetenţa” de a nu-i fi făcut jucătorului testul respectiv.
În aceste condiții, Galanti și medicul Francesco Stagno din Cagliari, acolo unde Astori a jucat până să ajungă la Fiorentina, fac obiectul unei anchete pentru omor prin imprudență. Ei sunt cei care l-au declarat apt de joc pe căpitanul plecat dintre noi.

MARIA GHEORGHIU, PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! A ÎNCEPUT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! VA FI MĂCEL (GALERIE FOTO)

Potrivit rezultatului autopsiei, acesta ar fi decedat din cauza unei tahiaritmii, o accelerare anormală a ritmului cardiac. Prima examinare efectuată însă imediat după deces indica o probabilitate de bradiaritmie, o încetinire a ritmului inimii, scrie publicația.

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`