Accident rutier la Raliul Maramureșului. Mașina condusă de Bogdan Marișca și Sebastian Itu s-a izbit de un copac

Accident rutier la Raliul Maramureșului. Mașina condusă de Bogdan Marișca și Sebastian Itu s-a izbit de un copac
Sursa Foto: Facebook/ Raliul Maramures

Un grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă la Raliul Maramureșului. Vehiculul condus de echipajul Bogdan Marișca și Sebastian Itu a ieșit din decor în timpul probei speciale cu numărul 5. Mașina s-a izbit de un copac cu partea dreaptă, potrivit informațiilor transmise pe pagina oficială de Facebook a evenimentului sportiv.

Pilotul a ieșit singur din mașină. Copilotul era cooperant și conștient, însă a fost scos din mașină de echipajul descarcerării pentru a evita producerea de leziuni suplimentare. A fost transportat spre UPU Baia Mare cu ambulanța de la SAJ. La unitatea medicală a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral ușor și un hematom la cotul drept. El a rămas internat peste noapte pentru investigații medicale suplimentare. Pilotul Bogdan Marișca este alături de el la spital, acesta neavând nevoie de nicio intervenție medicală. Cei doi au publicat o fotografie de pe patul de spital, anunțând că starea lui Sebastian Itu este stabilă.

Marișca și Itu formează cel mai longeviv echipaj din Campionatul Național de Raliuri, cei doi făcând echipă în mașina de concurs încă din 1997. În momentul accidentului, aceștia se aflau pe locul 3 în topul general de la Raliul Maramureșului.
Proba specială cu numărul 5 a fost anulată, iar din motive de securitate s-a luat o decizie asemănătoare și pentru a șasea probă.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`