Accident rutier: Autocarele echipei naționale de fotbal a Bulgariei s-au ciocnit. Todor Nedelev a fost operat

Accident rutier: Autocarele echipei naționale de fotbal a Bulgariei s-au ciocnit. Todor Nedelev a fost operat
Accident rutier Autocarele echipei naționale de fotbal a Bulgariei s-au ciocnit. Todor Nedelev a fost spitalizat

Autocarele în care se afla echipa națională de fotbal a Bulgariei s-au ciocnit într-un grav accident rutier, vineri noapte. Vehiculele se deplasau cu viteză pe un drum din Tbilis, Georgia. La un moment dat, șoferul primului autobuz a frânat brusc, pentru a evita un accident, dar cel din spate nu a mai avut timp să frâneze. Ploaia ar fi contribuit la derapajul vehicului. Coliziunea a fost extrem de puternică, ambele autocare fiind avariate.

Un autocar s-a oprit, celălalt a intrat în el”, a descris accidentul Veselin Balevski, membru în Comitetul Executiv al federației.

Naționala a aterizat vineri la Tbilisi, unde urmează să joace mâine al treilea meci din Nations League, revanșa contra Georgiei. La aeroport, jucătorii și membrii staffului tehnic au fost împărțiți în două autocare și au plecat spre hotel, dar nu au mai ajuns.

Singurul jucător rănit a fost mijlocașul Todor Nedelev, căpitanul echipei Botev Plovdiv. Acesta a fost transportat de urgență la spital, cu plăgi la față și mâini, provocate de cioburile geamurilor sparte. Potrivit Lokomotiv Plovdiv, ar fi fost operat de urgență pentru a i se îndepărta o bucată de sticlă înfiptă în zona capului. El ar putea rămâne spitalizat timp de 10 zile, scrie bnr.bg.

Nedelev era plin de sânge. Ceilalți, doar s-au speriat„, ”, a scris Sportal.bg, citează gsp.ro.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Urmăriți B1TV.ro și pe
`