Accident grav pe terenul de fotbal! Un copil de 10 ani, strivit de poartă chiar înainte de a începe antrenamentul

Publicat: 25 05. 2016, 07:51
Foto: gazonsportiv.ro

Un copil în vârstă de 10 ani din Corbu de Sus, județul Constanța, a fost strivit de o poartă de fotbal a căzut peste el. Incidentul s-a produs marți seară, iar băiatul a ajuns la spital în stare gravă, potrivit libertatea.ro.

Băiatul trebuia să înceapă un antrenament de fotbal pe acel teren, însă a suferit răni grave, după ce un coleg de-al său, s-a agățat de poartă și a dărâmat-o. Bara metalică nu era fixată și a căzut peste copil. Minorul transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

„Copilul în vârstă de 10 ani a fost preluat de elicopterul SMURD, era palid, transpirat, prezenta o durere toracică în urma unui traumatism pe terenul de forbal. A căzut un corp dur pe spatele copilului. Era conştient, dar prognosticul este rezervat. S-ar putea să fie vorba de o hemoragie internă”, a declarat medicul Claudia Tatarici.

Antrenorul a recunoscut faptul că porţile nu erau fixate pe teren, dar spune că părinţii sunt cei care trebuiau să îşi supraveheze copiii în afara antrenamentului, mama copilului aflându-se și ea pe teren.

Poliţia a făcut investigaţii la faţa locului şi a deschis un dosar penal in rem.