„30 și ceva de ani, dopată” / Ion Țiriac explică de ce Halep nu primește invitații la marile turnee

„30 și ceva de ani, dopată” / Ion Țiriac explică de ce Halep nu primește invitații la marile turnee
Sursa Foto: Hepta.ro

Ion Țiriac crede că nu doar din cauza scandalului de dopaj Simona Halep nu primește invitații la turneele importante din circuitul WTA.

El a reacționat astfel după ce organizatorii de la Roland Garros, Wimbledon și US Open au ocolit-o pe româncă.

„În marile turnee, care sunt ca Wimbledon, Roland Garros, wildcard-urile se dau tinerilor din țările organizatoare. Pe de altă parte, dacă îi dai un wildcard lui Halep la 30 și ceva de ani, și a fost și dopată, ce o să zică celelalte sau care nu au luat wild card pentru treaba asta?

Pe de altă parte, dacă îi dai un wild card, nu te aștepți să mai fie competitivă. Atunci dacă îi dai wildcard și pierde din primul tur de fiecare dată…”, a spus Țiriac, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, potrivivt Adevarul.

Fosta lideră a clasamentului mondial a anunțat că va intra din nou pe teren la finalul lunii octombrie, la Hong Kong, unde nu a jucat niciodată în carieră. Simona Halep a primit invitație la turneul de categorie WTA 250, competiție care are loc între 28 octombrie și 3 noiembrie. Până acum, și-am mai anunțat participarea Danielle Collins (locul 10 WTA), Leylah Fernandez (26 WTA), Katie Boulter (Marea Britanie, 36 WTA), Yuan Yue (40 WTA) și Emma Răducanu (70 WTA).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`