Vosganian: USL nu este o construcție la fel de coerentă ca Alianța D.A.

Publicat: 29 09. 2011, 14:53
Foto: bloombiz.ro

USL nu e o construcţie la fel de coerentă ca Alinaţa D.A. şi este mai mult o alianţă la nivel de preşedinţi. Declaraţia a fost făcută de liberalul Varujan Vosganian, într-un interviu, acordat site-ului ziare.com.

În plus, deputatul PNL, este îngrijorat că USL-ul nu va reuşi să obţină 50% din voturi, la alegerile din 2012. După ce a facut parte atât din alianța Dreptate și Adevăr cât și din alianța USL, Varujan Vosganian poate compara modul în care Uniunea Social Liberală își face treaba. Iar rezultatul comparaţiei nu este deloc favorabil liderilor USL.

„Alianța DA avea un anumit tip de coerență, diferită de USL. Ceea ce aseamănă Alianța DA și alianța USL de atunci, e că PNL coabitează în interiorul alianței cu un partid de stânga. USL funcționează ca o alianță doar la nivelul celor doi lideri. Structurile interne ale USL nu funcționează. De pildă, nu există la nivelul USL structura de comisii profesionale care există în Alianța Dreptate și Adevăr”, a declarat Vosganian.

Întrebat de șansele de câștig din toamna lui 2012, ale USL-ului, Varujan Vosganian a luat-o pe ocolite.

„E ca la înot. Înotatorul sare, merge în virtutea saltului câțiva metri, după aceea depinde de forța brațelor sale. USL, când s-a înființat, a avut o anumită aura de responsabilitate. Partidele au făcut această alianță ascultând opinia publică, care cerea unirea Opoziției și un transfer de putere în 2012. USL trebuie să dovedească forța brațelor sale, trebuie să se mențină la acest nivel, trebuie să satisfacă nivelul de așteptare”,
a mai spus liberalul.

USL a fost comparată cu Alianța DA de către Vosganian

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11155').select();" id="embed_text_11155" />