Vlad Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască: Am greșit, îmi pare rău! Dacă voi fi amendat, și probabil voi fi, o să plătesc amenda (VIDEO)

Publicat: 30 03. 2021, 17:48
Foto: stirileprotv.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a recunscut din nou că a greșit atunci când a stat fără mască de protecție pe holul Parlamentului. A spus că era singur, într-o încăpere foarte mare și și-a dat masca jos fiind într-o videoconferință. Chiar și așa, a admis că a greșit, a spus că-i pare rău și că va plăti amenda dacă va fi sancționat.

Ministrul Vlad Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască: Îmi pare rău!

„Mai întâi de toate aș spune că am greșit fără doar și poate. Eram într-o încăpere de vreo 20 de ori mai mare decât cea în care suntem aici. Când mi-am scos masca eram singur, eram într-o videoconferință. Când a venit cineva către mine și mi-a atras atenția, mi-am pus masca.

Fără îndoială am făcut o greșeală, fără îndoială dacă voi fi amendat, și probabil voi fi amendat, o să plătesc amenda. Mesajul e cât se poate de clar: trebuie purtată masca așa cum noi toți o purtăm acum, în interior, și asta penru siguranța tuturor

Eram într-o sală mare, eram singur, dar a fost o greșeală. Îmi pare rău!”, a declarat ministrul Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască: Am greșit, îmi pare rău! Dacă voi fi amendat, și probabil voi fi, o să plătesc amenda

În aceeași conferință, Andreea Moldovan, medic și secretar de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit despre importanța respectării restricțiilor anti-COVID-19, atât de hulite la protestele de ieri, inclusiv despre rolul măștii: „Masca e acel lucru care ne-a apărat de atât timp să nu ne îmbolnăvim. Printre noi sunt multe exemple care au purtat masca și nu au luat infecția și datorăm mult acestei măști. Aceste măsuri de restricții trebuie să le percepem ca fiind măsuri care ne ajută, vin în sprijinul nostru, nu au un rol punitiv sau coercitiv”.