Vlad Nistor (PNL): Eu cred că acest Guvern poate funcționa relaxat la nivel administrativ (VIDEO)

Publicat: 09 10. 2024, 21:29
Actualizat: 09 10. 2024, 21:30
Sursa foto: Facebook - Vlad Nistor

Vlad Nistor a precizat în emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat că va susține în cadrul partidului ca PNL să rămână în Guvern, precizând că este nevoie de o administrare normală a țării până la alegeri:

“Coaliția politică e o realitate, și un Guvern e o altă realitate. Părerea mea ar fi ca acest Guvern să funcționeze în continuare pentru buna administrare a țării.

Eu nu sunt printre cei care spun să nu îi lăsăm să fure, să nu ne lase ei pe noi să furăm, nu, pentru fireasca administrarea a țării încă două luni. Eu cred că acest Guvern trebuie să funcționeze, dar asta nu înseamnă că întregul ansamblu al coaliției trebuie să funcționeze”.

Pe de altă parte, întrebat despre moțiunea de cenzură a USR, Vlad Nistor a precizat:

“E o bazaconie. Numai dumneavoastră USR-ul a votat o moțiune împotriva unui Guvern în care erau cinci miniștri USR. Eu cred că acest Guvern poate funcționa relaxat la nivel administrativ, fără să însemne colaborarea la toate nivelurile a coaliției actuale. Dacă voiam să cadă Guvernul ne retrăgeam miniștri, nu aveam nevoie de moțiunea USR-ului. Plecau miniștri și gata!”.