Vlad Moisescu: În Partidul Național Liberal urmează o epurare sovietică. Pe listă s-ar afla și Andrei Chiliman (VIDEO)

Vlad Moisescu:  În Partidul Național Liberal urmează o epurare sovietică. Pe listă s-ar afla și Andrei Chiliman (VIDEO)

Vlad Moisescu, care a fost exclus recent din Partidul Național Liberal, a vorbit despre decizia luată de Crin Antonescu și despre o ”epurare sovietică” ce ar urma să aibe loc în cadrul partidului.

Am fost exclus tâlhărește din PNL și aceasta cu atât mai grav cu cât Antonescu este prim revizor al Cosntituției României. I-aș sugera domnului Antonescu să renunțe la această funcție și să continue să se joace de-a micul tiran în PNL”, a afirmat Vlad Moisescu.

Cu toate acestea, fostul național-liberal susține că este de acord cu un punct al excluderii.

Sunt de acord cu un singur punct. Într-adevăr am aderat la o altă doctrină atunci când am intrat în partid în 1990 și anume dooctrina liberalismului clasic și nu doctrina oportunismului politicianist al domnului Antonescu. E păcat că după 23 de ani, PNL este captivul liniei politice Roșca Stănescu, Antonescu, Gigi Becali. Voi continua să militez pentru valorile liberalismului clasic în inițiativa România Liberală, împreună cu ceilalți colegi ai mei pentru că această doctrină nu trebuie să piară”, a spus Moisescu.

Potrivit acestuia, din PNL ar urma să fie excluși mai mulți membri.

”Din informațiile mele, urmează o epurare sănătoasă, sovietică. Pe listă sunt nume importante precum Diana Tușa și Andrei Chiliman”, a specificat Moisescu.

Dacă Crin Antonescu nu va mai fi președintele PNL, iar partidul va trece la doctrina popular-europeană, acesta se va întoarce în rândul național-liberalilor.

Cât despre formațiunea România Liberală, Moisescu a afirmat că nu va deveni niciodată partid, ci va rămâne un loc de dezbatere de idei, de valori și de principii.

Vlad Moisescu, declarații în urma excluderii din PNL

Embed:
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`