Viziteu (USR): PNL-iștii dau vina pe AUR, când chiar ei au votat cot la cot cu PSD trei rânduri de creșteri de taxe. Unii români au ajuns să creadă escrocheriile AUR din disperare, căci guvernanții i-au sărăcit (VIDEO)

Viziteu (USR): PNL-iștii dau vina pe AUR, când chiar ei au votat cot la cot cu PSD trei rânduri de creșteri de taxe. Unii români au ajuns să creadă escrocheriile AUR din disperare, căci guvernanții i-au sărăcit (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Stanciu-Viziteu Lucian

Lucian Viziteu, primarul USR al Bacăului, a declarat vineri, pentru B1 TV, că unii români au ajuns să creadă păcăleala electorală a lui George Simion, liderul AUR, că vor primi apartamente la 35.000 de euro dacă ajunge președinte, deoarece sunt efectiv disperați – nu mai au bani nici să-și asigure un trai zilnic decent, darămite să-și cumpere o locuință. Viziteu consideră că de vină sunt PSD și PNL care, prin creșterile repetate de taxe și guvernarea dezastruoasă, au sărăcit oamenii și practic i-au aruncat în brațele extremiștilor.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

Viziteu: Românii nu mai au bani nici să-și asigure coșul zilnic de consum

Referindu-se la promisiunea electorală a lui Simion cu apartamentele de 35.000 de euro, Lucian Viziteu a afirmat: „Aici sunt instituții, dacă s-au făcut plângeri penale, vor investiga dacă e cazul de infracțiune. Ar trebui să ne uităm la cauze, de ce sunt atât de mulți oameni la aceste cozi pentru niște locuințe la un preț redus? Pentru că din ce în ce mai mulți români nu-și permit să-și ia o locuință. În ultimul timp e o problemă și cu coșul zilnic de consum și aici singura responsabilitate e a celor care guvernează. Mie-mi pare rău să văd că liberalii aruncă vina pe extremiști acum, când chiar ei au votat cot la cot în acest guvern socialist trei rânduri de noi taxe pentru antreprenori și alte măsuri care au făcut să avem peste jumătate din nivelul PIB-ului la împrumuturi”.

Lucian Viziteu: Guvernarea PSD-PNL a aruncat oamenii în brațele AUR

„Mi se pare foarte ciudat totuși… Avem un guvern socialist sprijinit de un partid care-și zice liberal, dar numai liberal nu mai e, care a adus practic la o deteriorare a nivelului de trai al românilor. Și când te uiți în buzunar și nu-ți mai ajung banii să poți să iei tot ce-ți trebuie, (…) atunci ajungi să te uiți și să crezi mai mult acești escroci.

Cred că o să vedem în România mult mai mult decât niște escrocherii electorale, presupuse pentru moment, o să vedem tot felul de alte forme de înșelăciune care vor promite oamenilor câștiguri rapide, bani rapizi numai pentru că nu au alte soluții”, a mai declarat Lucian Viziteu, primarul USR al Bacăului, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`