Virgil Guran (PNL): „PSD își dorește să ajungă George Simion în turul doi și nu Nicolae Ciucă pentru că altfel vor avea probleme”

Publicat: 23 10. 2024, 13:50
Captură Video - PNL Dâmbovița / Facebook

Senatorul PNL Virgil Guran a comentat în emisiunea News Pass zvonurile potrivit cărora PSD vrea să ofere vvoturi către George Simion pentru ca acesta să se confrunte în Turul doi cu Marcel Ciolacu, zvonuri întărite de ultimele declarații ale lui Gigi Becali.

Senatorul Virgil Guran a precizat că PSD este avantajat și social-democrații își doresc să ajungă cu George Simion în turul doi și nu cu Nicolae Ciucă pentru că altfel vor avea probleme.

“Eu cred că se vor schimba anumite lucruri pentru că nu sună bine deloc din ceea ce am auzit. Sincer să fiu, îl cunosc pe Gigi Becali. E un om sincer, întotdeauna spune ceea ce aude, ceea ce gândește, deci este omul care spune lucrurilor pe nume și pe față.

Ce întâmplat, ce strategii există, ce discuții sunt, asta nu am de unde să știu. O să vedem pentru că noi, cei care suntem în teritoriu simțim și de fiecare dată când a fost câte un joc de culise l-am observat în timpul campaniei și în timpul votului și din păcate de multe ori în România au reușit aceste jocuri”.