Virgil Guran, după scandalul privind planșeul Unirii: Cred că Nicușor Dan nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui. Acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea (VIDEO)

Virgil Guran, după scandalul privind planșeul Unirii: Cred că Nicușor Dan nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui. Acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea (VIDEO)
Sursa foto: Captura foto TV

Senatorul Virgil Guran, vicepreședinte PNL, a comentat în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, scandalul dintre Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, privind planșeul Unirii.

Guran este de părere că Nicușor Dan nu a procedat “cu tact, așa cum trebuie”. De asemenea, vicepreședintele PNL subliniază că un Primar General “trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui”.

„Din punctul meu de vedere, nu s-a respectat legea”

Virgil Guran a fost întrebat ce crede cu privire la polițiștii prezenți luni seara la Unirii, dacă Poliția care aparține MAI-ului și-a făcut treaba.

“Poliția adevărată, în cazuri de genul acesta, dacă nu există violență, nu intervine în altercații verbale sau ceva de genul acesta și eu spun că poliția, în general, trebuie să încerce să aplaneze conflicte de genul acesta. Sincer să fiu, eu cred că cei 2 protagoniști sunt cei care n-au avut o atitudine normală în tot ce s-a întâmplat.

Din punctul meu de vedere, nu s-a respectat legea referitor la autorizare și așa mai departe, iar din punct de vedere al lui Nicușor Dan, cred că nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Cred că un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui, dar acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea, nu a existat autorizația necesară. Și aici trebuie văzut de ce nu s-a respectat. Într-adevăr, durează mult până când te autorizezi să intervii pentru o lucrare, dar există și posibilități de situații de urgență, unde trebuie să intervii de urgență”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:04 - Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. De ce au ales cei doi să facă nunta în secret
22:01 - Nicolae Ciucă: Îi cer domnului Ciolacu să explice de urgență ce va face pentru ca România să nu piardă cele aproximativ 1,1 miliarde de euro din PNRR
21:55 - Elena Lasconi: PSD și PNL sunt incapabile să gestioneze PNRR. Reformele pe care USR le-a adus și pentru care am luptat în cadrul PNRR sunt acum uitate, înlocuite de o corupție care ne face să pierdem banii europeni
21:54 - Thomas Tuchel va fi selecționerul Angliei. Ce spunea căpitanul naționalei despre el înainte de a fi numit
21:36 - Robert Cazanciuc (PSD), despre disputa privind planșeul Unirii: Nicușor Dan și-a căutat cu orice preț un motiv politic, să iasă puțin în față înainte de ideea acestui referendum. Noi avem dispute juridice, politice, în timp ce planșeul stă să cadă (VIDEO)
21:29 - Român arestat în Italia, după ce a aruncat la gunoi un ghiozdan plin cu bani. Ce sumă au recuperat polițiștii
21:10 - Adrian Câciu: Sunt îndeplinite peste 60% dintre reformele din PNRR / La jalonul cu impozitarea microîntreprinderilor trebuie să alegem între banii din PNRR și impactul economic al măsurii (VIDEO)
21:01 - Despărțire urmată de crimă. Victima a fost o personalitate din lumea sportului
20:55 - România U21, calificată la Euro pentru a patra oară la rând. Victorie superbă cu favorita grupei / Daniel Pancu a primit roșu după o ieșire nervoasă
20:55 - Meteorologii, îngrijorați de iarna în stil “La Nina”. Când își va face apariția și cât timp va ține