Viorel Hrebenciuc renunţă la şefia organizaţiei PSD Bacău: Las loc candidaților tineri

Viorel Hrebenciuc renunţă la şefia organizaţiei PSD Bacău: Las loc candidaților tineri

Viorel Hrebenciuc lasă liber postul de preşedinte al organizaţiei PSD Bacău.  După 23 de ani petrecuţi la şefia filialei, acesta a anunţat miercuri că nu va mai candida la alegerile programate pentru începutul lunii aprilie.

Hrebenciuc şi-a motivat decizia prin faptul că este implicat în proiecte importante la nivelul Parlamentului şi al partidului.

„Intenţionez să nu îmi reînnoiesc mandatul de preşedinte al organizaţiei, după 23 de ani în funcţie. Nu este un motiv special, dar consider că sunt implicat în proiecte importante la nivelul Parlamentului şi partidului, iar deplasările la Bacău îmi iau mult timp. Or, fără o prezenţă activă în zona de responsabilitate efectele nu pot fi benefice. În plus, candidaţi tineri din rândul social-democraţilor băcăuani s-au maturizat politic şi pot decide, de acum, viitorul organizaţiei. Am încredere în ei, indiferent de cine va fi ales”, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Viorel Hrebenciuc.

Potenţiali săi înlocuitori la conducerea social-democraţilor băcăuani sunt Dragoş Benea, preşedintele Consiliului Judeţean şi deputatul Gabriel Vlase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`