Viorel Cataramă, despre nemulțumirile legate de închiderea Văii Oltului: Vrem autostrăzi, dar criticăm aproape orice măsură a Guvernului / PSD și PNL guvernează nu pentru că există o dragoste mare, ci pentru interesul național (VIDEO)

Viorel Cataramă, despre nemulțumirile legate de închiderea Văii Oltului: Vrem autostrăzi, dar criticăm aproape orice măsură a Guvernului / PSD și PNL guvernează nu pentru că există o dragoste mare, ci pentru interesul național (VIDEO)

Omul de afaceri Viorel Cataramă (PNL) a declarat că dacă românii chiar sunt nemulțumiți de închiderea circulației pe Valea Oltului, pentru lucrări la autostrada Sibiu-Pitești, atunci la alegeri vor acționa în consecință. Acesta a remarcat că vrem cu toții autostrăzi, dar când ele chiar se fac, unora nu le mai convine.

Cataramă i-a criticat apoi pe PSD-iștii și PNL-iștii care-și atacă partenerii de coaliție, acuzându-i că-și pun interesele lor deasupra interesului național.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Cataramă, reacție la nemulțumirile privind închiderea Văii Oltului

„Până la urmă, problema e dacă populația e sau nu nemulțumită și cum va reacționa. Că asta e chestiunea, că sunt oameni nemulțumiți, fie că sunt turiști, fie că sunt companii de transport…

Un lucru e cert: nu se pot face decât acum aceste lucrări. Vom avea alegeri, populația va sancționa sau nu va sancționa acest comportament pentru că, pe de o parte, vrem autostrăzi, vrem infrastructură, dar, pe de altă parte, criticăm constant aproape orice măsură a Guvernului.

De aceea cetățenii vor analiza și vor vedea dacă au fost mulțumiți sau nu de măsurile luate de Guvern și vor vota în consecință”, a declarat omul de afaceri.

Cataramă, despre alianța cu PSD

„PSD și PNL guvernează nu pentru că există o dragoste mare, ci interesul național! Și atunci am subordonat interesele private ale partidelor interesului național de a guverna împreună. Cred că e o greșeală din partea membrilor PSD și PNL să iasă public și să critice partenerii, că nu câștigăm nimic, nu folosește la nimic.

PNL, ca politică oficială, sper să ducă guvernarea la bun sfârșit și pune în discuție inclusiv o continuare a guvernării după noiembrie – decmebrie. Prin urmare acei colegi care critică peste o anumită limită nu fac decât să pună interesele private personale ale lor deasupra intereselor generale, ceea ce e un lucru rău”, a mai declarat Viorel Cataramă, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`