Victor Ponta: Vom rediscuta protocolul cu PNL. Trebuie să avem mecanisme de întărire a solidarității

Publicat: 20 05. 2013, 14:46

Primul ministrul Victor Ponta a declarat, luni, după ședința PSD de la Parlament, că protocolul cu PNL va trebui modificat, urmând să se aleagă o echipă de negociere în acest sens.

„Va trebui să facem o echipă de negociere și va trebui să updatăm protocolul, au apărut situații noi și cred că după acest moment tensionat, cu Sorin Roșca Stănescu, trebuie să rediscutăm protocolul. Trebuie să avem mecanisme de întărire a solidarității. A fost mai ușor când era în opoziție, acum la putere oamenii sunt supărați. Alianța DA tot el a rupt-o, știe foarte bine ce face”, a spus primul ministru.

Ponta a făcut din nou referire la o posibilă excludere a senatorului PNL Roșca Stănescu.

„Nu a zis nimeni să închidem dreptul de a vorbi, dar dacă nu ești de acord cu ceea ce face USL, nu te poți bucura de avantaje”, a spus președintele PSD.

Scandalul din interiorul USL a fost iscat de Sorin Roşca Stânescu. Senatorul liberalul i-a acuzat public pe social democraţi că nu au permis audierea judecătorului CEDO Corneliu Bârsan în comisia specială constituită de Parlament pentru clarificarea interceptărilor telefonice făcute în cazul său.

Ponta: Vom renegocia protocolul cu PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: