Victor Ponta: USL nu a primit invitațiile la consultări din partea lui Traian Băsescu

Publicat: 02 02. 2012, 20:23

Victor Ponta a declarat, joi, că PSD, PNL și PC nu au primit invitațiile la consultații la Palatul Cotroceni din partea lui președintelui Traian Băsescu, declarându-se dezamăgit de acest fapt, potrivit Mediafax.

Până în momentul de faţă nu am primit nicio inviaţie, aici, la sediul din Kiseleff. Am vorbit şi cu Daniel Constantin, nici el nu a primit nicio invitaţie, şi nici liberalii. Mă aşteptam ca Traian Băsescu să se comporte civilizat şi să ne trimită nouă invitaţiile înainte să le anunţe în presă„, a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele la Cotroceni, luni, 6 februarie, se arată într-un comunicat al Președinției.

Totuși, surse apropiate Președinției susțin că invitaţia adresată liderului PSD Victor Ponta a fost trimisă prin fax, la ora 18.54, iar invitaţiile adresate celorlalţi lideri ai opoziţiei au fost trimise la câteva minute după aceea.

Potrivit Mediafax, sursele au menţionat că există rapoarte de confirmare a faxurilor, care atestă trimiterea acestora la orele menţionate, adică înainte ca anunţul Preşedinţiei legat de invitaţiile transmise liderilor partidelor să fie făcut public.