Victor Ponta: Raed Arafat nu a vrut să fie ministru. Sper să-l conving să facă parte și din noul Guvern

Publicat: 07 11. 2012, 16:22

Premierul Victor Ponta a confirmat miercuri, după discuția cu președintele Traian Băsescu, că secretarul de stat Raed Arafat a acceptat interimatul la conducerea ministerului Sănătății, după mai bine de o lună de zile în care la conducerea ministerului s-a aflat chiar primul ministru.

E cea mai bună propunere pe care puteam s-o fac în acest moment și nu doar în acest moment. Raed Arafat nu și-a dorit această funcție, a acceptat numirea la conducerea Ministerului Sănătății și îl va gestiona așa cum a gestionat și în ultimele 30 de zile de fapt, acum și de drept, activitatea ministerului”, a declarat Victor Ponta.

Noul ministru interimar al Sănătății urmează să depună jurământul miercuri seară, la ora 19.00. Preşedintele Traian Băsescu a semnat  deja decretul de numire a lui Raed Arafat în funcţia amintită.

Dacă voi reuși să-l conving și după 9 decembrie să rămână în Guvern cred că va fi bine pentru Cabinet. Dacă nu, se va întoarce la ceea ce a făcut foarte bine în acești ani și anume serviciul medical de urgență”, a mai spus premierul Victor Ponta.
 

Ponta: Raed Arafat e cea mai bună alegere

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: