Victor Ponta: Pentru Băsescu, justiţia înseamnă DNA, PÎCCJ şi CSM

Publicat: 07 01. 2013, 21:26

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la emisiunea „Talk B1” difuzată de B1 TV, că el și președintele Traian Băsescu au opinii diferite cu privire la ce înseamnă justiția.

“Sistemul de justiţie, pentru mine ca om care vin din sistemul de justiţie, înseamnă altceva decât ce înseamnă pentru preşedintele Băsescu. Pentru domnia sa sistemul de justiţie înseamnă procurorul general, şeful DNA şi CSM. Pentru mine înseamnă vreo 5.000 de judecători şi vreo 3.000 de procurori, care se ocupă de violatori, de criminali, de hoţi. Asta e sistemul de justiţie, iar acolo nu s-a făcut nicio reformă ”, a precizat șeful Executivului.

Întrebat despre dosarul în care este implicat Dan Voculescu, Victor Ponta a declarat că aşteptările senatorului PC de la sistemul de justiţie sunt diferite de ale sale.

„Eu nu am aşteptări egale cu domnul Voiculescu, pentru că eu am lucrat în justiţie şi am alte aşteptări”, a precizat premierul Ponta cu privire la dosarul ICA, în care Voiculescu este acuzat de spălare de bani şi trafic de influenţă. (Detalii AICI)

Victor Ponta: Pentru Băsescu justiţia înseamnă DNA, PÎCCJ şi CSM

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: