Victor Ponta: Parlamentul este ilegitim, plin de trădătorii lui Traian Băsescu (VIDEO)

Publicat: 09 12. 2011, 19:53

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la emisiunea „Actual B1” difuzată de B1 TV, că Parlamentul României este ilegitim din cauză că ar fi plin de trădători, aceștia fiind cumpărați de președintele Traian Băsescu.

Păi cum? Cu toți trădătorii pe care i-a cumpărat Băsescu. Eu nu m-am vândut  ca să îmi rezolve cineva dosarele penale și să primesc o funcție ca Oprea„, a spus Ponta, care susține că modificarea Constituției trebuie făcută de un Parlament legitim.

Acesta a precizat că bugetul pe 2012 deja prevede un deficit bugetar mai mic de 3% și că Opoziția este dispusă la dialog pentru aplicarea deciziilor luate în cadrul summit-ului de la Bruxelles.

Dacă se fac alegeri în ianuarie sau februarie trecem imediat la modificarea Constituției, dar la noi alegerile se tot amână. Bugetul pe 2012 oricum prevede un deficit bugetar mai mic de 3%. Din punctul de vedere al Opoziției există disponibilitate de dialog nu ca să schimbă un text din Constituție, ci ca să aplicăm ce s-a decis la Bruxelles„, a adăugat Victor Ponta.

Victor Ponta: Parlamentul este unul ilegitim

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_13454').select();" id="embed_text_13454" />