Victor Ponta: Numai după o discuţie personală cu Adrian Năstase mă pot pronunţa cu privire la revenirea lui în partid şi funcţia pe care o va ocupa

Publicat: 18 03. 2013, 13:59

Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni, la sfârşitul şedinţei BPN a PSD, că numai după o discuţie personală cu fostul premier Adrian Năstase se va putea pronunţa în legătură cu revenirea acestuia în partid şi funcţia pe care o va ocupa în PSD.

„Revenirea lui Adrian Năstase în PSD va avea loc după cum prevede legea partidelor politice. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului nu se va alege nicio persoană la Congresul PSD din aprilie”, a declarat Ponta.

Preşedintele PSD a mai precizat că despre funcţia lui Năstase în PSD nu se va putea pronunţa decât după o discuţie personală cu fostul premier.

„Nu putem face derogări de la lege, toate lucrurile astea vreau să le discut personal cu Adrian Năstase. Numai după ce discutăm pot să vă spun ce decizie personală luăm, dar niciuna nu va fi luată împotriva prevederilor legale”, a completat Adrian Năstase.

Victor Ponta a reafirmat că Adrian Năstase este foarte aşteptat în partid de toţi membrii PSD.

„Nimeni nu s-a dezis şi nimeni nu s-a ruşinat de Năstase”, a adăugat Victor Ponta.

Ponta: Nimeni nu s-a dezis sau ruşinat de Năstase

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: