Victor Ponta: Nu pot să fiu trădat de PSD, mi-a dat maximum ce se poate da unui om

Victor Ponta: Nu pot să fiu trădat de PSD, mi-a dat maximum ce se poate da unui om
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seară, că vrea să conducă Guvernul până în 2016 și că nu îi este frică de o posibilă tradare din partea PSD.

Șeful Executivului a mai precizat că actuala guvernare are rezultate foarte bune şi dacă „s-ar strica” ar fi „o prostie” pentru România.

„Aşa este proiectul nostru comun, aşa am discutat şi cu Liviu Dragnea, şi cu Gabi Oprea, şi cu Călin Popescu-Tăriceanu, cu Daniel Constantin.(…) Nimeni nu contestă că această guvernare chiar are rezultate foarte bune. Sunt alte scandaluri, personale, politice, dar toată lumea zice că guvernarea este bună, de ce s-o stricăm? Ar fi chiar o prostie, pentru România în ansamblu”, a spus Ponta, în cadrul unei intervenţii telefonice la România TV.

Ponta a mai afirmat că nu are cum să fie trădat de PSD pentru că a primit deja mai mult decât merita.

„Pe lângă faptul că mie PSD mi-a dat maximum ce se poate da unui om, am fost preşedinte TSD, am fost ministru de două ori, am fost prim-ministru, deci orice se va întâmpla, oricum eu nu pot să fiu trădat de PSD pentru că am primit foarte mult, poate mai mult de cât meritam”, a spus Ponta.

„În cazul meu nu mi-a cerut nimeni să demisionez, eu am demisionat, din convingerea mea. Ba chiar colegii au insistat să rămân şi am spus:
>. Deci nu pot fi trădat pentru ceva ce eu sunt deja la dispoziţia PSD”
, a mai explicat premierul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`