Victor Ponta: Nu aș vrea să fiu în locul premierului Răzvan Ungureanu. Autoritatea sa asupra miniștrilor este extrem de redusă

Publicat: 19 03. 2012, 23:10
Foto: B1 TV

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat luni seară în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt„, difuzată pe B1 TV că în momentul de față nu ar vrea să fie în locul premierul Mihai Răzvan Ungureanu, care depinde în totalitate de Traian Băsescu.

Liderul social democrat susține că spre deosebire de primul ministru el a fost numit de partidele care l-au susținut (PNL, PC și PSD) și prin votul cetățenilor. În opinia lui Victor Ponta un premier care are răspundere dar nu are atribuții nu își îndeplinește cu adevărat funcția pe care o deține.

„Poziția actuală a domnului Ungureanu este o poziție în care eu nu aș vrea să mă aflu. Nu te susține decât Traian Băsescu, autoritatea ta asupra miniștrilor este extrem de redusă, iar în momentul în care ajungi la secretarii de stat care sunt în poziții cheie, chiar mai importante decât miniștrii, cum ar fi șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, constați că atunci când vrei să iei o decizie nu poți să o iei. Cel mai rău în viața e să ai răspundere, dar să nu ai atribuții”, a declarat Victor Ponta.

Ponta: Nu aș vrea să mă aflu în locul lui Ungureanu

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />