Victor Ponta: "Ludovic Orban a fost întotdeauna împotriva USL, omul este consecvent"

Publicat: 06 09. 2012, 17:38
Foto: gov.ro

Preşedintele PSD Victor Ponta a comentat, joi, afirmaţiile făcute de Ludovic Orban referitoare la inițiatorii referendumului, adăugând că Orban a fost întotdeauna împotriva USL şi este consecvent și acum, anunță Mediafax.

„Domnul Orban a fost întotdeauna împotriva USL, nu şi-a modificat poziția, omul este consecvent, rămâne să vedem dacă va candida independent sau la USL”, a spus Victor Ponta despre afirmaţiile lui Ludovic Orban, potrivit cărora PNL a piedut pe mâna PSD la suspendare.

Victor Ponta a adăugat, înainte de ședința USL, că va anunța prioritățile Guvernului, urmând să stabilească și candidații pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

„Mai e o lună jumate, USL trebuie să fie bine pregătit, trebuie să spunem oamenilor ce doreşte să facă Guvernul în următorii 4 ani”, a mai adăugat premierul.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că PSD trebuie tras la răspundere pentru eșecul referendumului și nu este normal să fie tras la răspundere PNL, care doar au respectat cvorumul și nu au votat în acest sens.