Victor Ponta, după ce şeful DNA Ploieşti şi procurorul Negulescu au fost puşi sub urmărire penală: Așa cum politicienii care încalcă legea trebuie să plătească, la fel și procurorii

Publicat: 21 05. 2018, 20:26

Fostul premier Victor Ponta, proaspăt achitat în primă instanţă în dosarul Turceni-Rovinari, reacţionează după ce şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, și fostul procuror Mircea Negulescu au fost puşi sub urmărire penală.

Victor Ponta susţine că cei doi procurori „au comis fapte legale” şi că ei trebuie pedepsiţi la fel ca şi politicienii care încalcă legea.
„Acești doi domni, și nu doar ei, au comis fapte penale. Falsificări de probe, presiuni, șantaje. Nu cred că procurorii s-au deșteptat. De exemplu, Onea, așa cum e, cercetat penal, e în consiliul de conducere a DNA, la fel și Jean Uncheșelu. Așa cum politicienii care încalcă legea trebuie să plătească, la fel și procurorii”, a declarat, luni, la RTV, Victor Ponta, conform stiripesurse.ro.

Lucian Onea și Mircea Negulescu sunt urmăriți penal, în calitate de suspecți, de procurorii de la Parchetul General, în dosarul fostului deputat PSD Vlad Cosma (Detalii AICI).