Ponta: Dragnea, miercuri, își va anula sentințele date de trei judecători în ambele dosare. Sesizarea la CCR e scrisă chiar de cineva de la Curte (VIDEO)

Ponta: Dragnea, miercuri, își va anula sentințele date de trei judecători în ambele dosare. Sesizarea la CCR e scrisă chiar de cineva de la Curte (VIDEO)

Pe Liviu Dragnea nu-l interesează decât să se salveze pe sine, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV. Liderul PRO România crede că șeful PSD chiar va scăpa de ambele sentințemiercuri, după ce Florin Iordache a trimis o sesizare pe completurile de 3 judecători, la Curtea Constituțională. Deși a fost trimisă de Iordache, sesizarea a fost scrisă, de fapt, chiar de un judecător CCR, a mai declarat Ponta, pentru B1 TV.

”Eu sunt foarte dezamăgit. Mi se apăre că era un referendum în mai 2017-2018, în niciun caz de 2019. Iohannis e defazat cu cel puțin un an sau chiar doi. Cele două întrebări nu mai au obiect.

Amnistie și grațiere nu mai dă nimeni și nici nu cred că s-a pus problema. De la OUG13 cred că a fost clar că Dragnea vrea să se scape pe el, nu pe cei din PSD sau pe afaceriștii care au cotizat la campanie sau pe patronii de televiziune. OUG au fost mereu o păcăleală.

Dragnea își va rezolva problema lui la CCR, miercuri, după o sesizare trimisă de Iordache, dar scrisă de cineva de la CCR. Un domn foarte apropiat de Iordache, pe care eu l-am respectat foarte mult timp, dar acum nu înțeleg de ce e apropiat de Iordache”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Ceea ce se întâmplă miercuri e o chestiune care va privi toate dosarele din 2004 încoace, toate dosarele cu fapte de corupție cu Legea 78/2000, care ori sunt deja judecate și cei care au fost condamnați vor cere despăgubiri, iar cei care nu au fost condamnați o vor lua de la capăt. Atunci se prescriu faptele, pentru că până la finele acestui an se vor judeca contestațiile în anulare și anul viitor probabil se vor da termene cum se dă acum la contencios, adică 2023-2024… E vorba de sute de dosare, sute de contestații în anulare, care sunt o cale extraordinară de atac”, a mai spus Ponta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`