Victor Ponta: La PNL și PSD există și oameni care nu au nicio treabă

Publicat: 25 02. 2013, 13:19

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că președintele Traian Băsescu și el nu au o poziție comună cu privire la Schengen. Totodată, primul-ministru a comentat și afirmațiile lui Ludovic Orban, conform căruia “luna de miere” dintre PSD și PNL s-a terminat, acesta afirmând că „unii oamenii nu au nicio treabă” și că încercă prin declarațiile lor să devină mai populari.

“Pentru Romania era important să spunem toți conducătorii, președinte, prim-ministru și cei doi președinți de Camere, faptul că în privința aderarii la Schengen avem o poziție comună.Că această poziție se bazează și pe punctul de vedere al CE. Președintele Barroso  a spus foarte clar că suntem pregătiți.  Din păcate, președintele nu vrea să avem această poziție comună. E păcat pentru că pierde România”, a spus primul-ministru

Ponta a răspuns și afirmațiilor făcute de Orban, conform cărora “luna de miere” dintre PSD și PNL s-a terminat.

“Și la PNL și la PSD, din fericire la noi mai puțin,  sunt și oameni care nu au nicio treabă, nu sunt în conducere, nu exprimă punctul de vedere și au impresia că devin mai populari dacă injură PSD sau invers. Nu devin mai populari, nu exprimă punctele de vedere ale partidelor, iar eu sunt atent la ce spune Viktor Orban, nu la ce spune Ludovic Orban”, a afirmat liderul PSD.

Ponta: La PSD și PNL sunt și oameni care nu au treabă

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: