Victor Ponta, la Congresul PNL: Sunt mândru că sunt prim-ministru al guvernului USL. Antonescu va fi un președinte foarte bun

Publicat: 22 02. 2013, 13:56

Primul ministru Victor Ponta a declarat, vineri, la Congresul PNL, că este foarte mândru pentru că este prim-ministrul guvernului USL și nu s-ar imagina niciodată guvernând alături de Dan Diaconescu spre exemplu.

„Sunt foarte conștient și mândru de faptul că sunt prim-ministru al guvernului USL, că am ajuns în această funcție tuturor militanților PNL, în egală măsură cu a celor din PSD și vreau în continuare să conduc un guvern al USL. Nu aș vrea să vă imaginați cum aș arăta la guvernare cu Dan Diaconescu. Am fost foarte mulțumit și mulțumesc colegilor din PNL care fac parte din echipa guvernamentală. Am încercat să tratez pe toată lumea cu aceeași exigennță și solidaritate. Am fost alături de toți miniștrii, atunci când au fost acuzați pe nedrept, atacați, exemplul lui Fenechiu, Nicolăescu, Câmpeanu, voi fi alături de ei atunci când au dreptate. Sunt mândru de apartenența mea la PSD, cer să ne respectați ca aliați. Avem însă niște ani în față, știm foarte bine că USL va continua să existe și să conducă România”, a spus Ponta.

Acesta a vorbit și despre viitoarea candidatură a lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale, precizând că liderul PNL va fi un șef de stat foarte bun, cu care va colabora fără „acorduri de coabitare”.

„Cred că va fi Antonescu un președinte foarte bun al României, cu care nu o să am nevoie să semnez acorduri de coabitare, cu cre sunt convins că o să facem ca și până acum ce este mai bine pentru România, pentru partidele noastre. Viața politică e plină de neprevăzut, dacă vom fi adversari politici, relația noastră va fi aceeași”
, a mai spus Ponta.

Peste 1.300 de liberali s-au reunit, vineri, în primul congres de după alegeri, în care urmează să fie votat noul statut al partidului. (Detalii AICI)

Ponta, la Congresul PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: