Victor Ponta: Gigi Becali va câştiga în Sectorul 6, împotriva lui Diaconescu. Şi Robert Negoiţă e uneori excentric, dar uite că s-a descurcat foarte bine

Publicat: 15 10. 2012, 11:49

Liderul USL Victor Ponta a declarat luni că este o idee foarte bună ca Gigi Becali să candideze din partea USL la Sectorul 6, împotriva lui Dan Diaconescu, „aliat al Partidului Democrat Liberal”.

„Așa cum PDL își pune aliatul pe Dan Diaconescu să candideze, din partea USL va candida domnul Becali și sunt convins că va câștiga. Nu mai credeți toate bazaconiile lui, că va candida în același colegiu cu mine. Eu am înţeles deocamdată că va candida în Sectorul 6. Îl batem în acel colegiu pe principalul candidat al PDL ” a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a mai declarat că nu este cazul semnării unui protocol USL – PNG.

Referitor la declaraţiile făcute luni de Robert Negoiţă despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL, prin care spune că este un candidat exotic, Ponta a răspuns că nu trebuie catalogaţi oamenii politici prea uşor.

„Şi Robert Negoiţă e uneori exotic şi uite că e primar şi l-a bătut pe Liviu Negoiţă şi administrează foarte bine Sectorul 3” a spus Victor Ponta.

Despre banii pentru salarii şi pensii, Victor Ponta a declarat că există fonduri din veniturile suplimentare pe care le are Executivul în acest moment şi din realocările care vor fi făcute. În plus, premierul a declarat că realocarea se ridică la 1,3 miliarde de lei.

Victor Ponta, despre candidatura lui Gigi Becali

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: