Victor Ponta: Există câţiva oameni în PNL care se trezesc vorbind, putem să ne lipsim de ei

Victor Ponta: Există câţiva oameni în PNL care se trezesc vorbind, putem să ne lipsim de ei

Premierul Victor Ponta a declarat că va ignora „până la un anumit moment” criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Sorin Frunzăverde, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban. Totuşi premierul a avertizat că acestia încep să reprezinte un risc pentru funcţionarea USL.

„Există câţiva oameni de la PNL, care nu au niciun fel de cădere sau mandat din partea PNL-ului, dar ca să vă facă pe plac, mai se trezesc vorbind. Se trezesc e un termen generic, că se mai trezesc şi seara să vorbească. Până la un moment o să-i ignor. De la un moment încolo sigur că o să le cer partenerilor mei de coaliţie să stabilim: eu nu am alianţă nici cu domnul Frunzăverde, nici cu domnul Roşca-Stănescu, nici cu domnul Orban. Eu am alianţă cu PNL şi cu PC. Dacă Guvernul acesta e bun, atunci e bun. Dacă Guvernul nu e bun, îl punem pe Frunzăverde să conducă ţara”, a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului.

El a recunoscut „sincer”, „la modul cel mai onest” că nu-l interesează afirmaţiile „vedetelor de Dâmboviţa sau de alt râu”.

„Eu ştiu că tot timpul şi Crin Antonescu şi Daniel Constantin au acţionat cu bună credinţă şi au sprijinit şi Guvernul şi unitatea USL. La un moment dat, riscăm să stricăm un lucru foarte bun pentru doi-trei care nu pot să-şi ţină gura şi vor să fie vedete pe la televizor. (…) Funcţionează foarte bine lucrurile şi în Guvern şi în coaliţie, dar eu cred că vă aduceţi aminte cum a fost şi cu alte guvernări de coaliţie şi uite că de la tot felul de oameni s-au stricat lucruri bune. Eu vreau să rămânem uniţi până în 2016 şi cred că pentru asta vedetele de Dâmboviţa sau de alt râu putem să ne lipsim de ele”, a mai avertizat Ponta.

Ponta: Sunt oameni în PNL care se trezesc vorbind

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei