Ponta îi avertizează pe români: Vin datoriile și dobânzile de la împrumuturi! Toate creșterile de salarii și de pensii au fost înghițite de inflație

Publicat: 26 11. 2018, 13:54

Minciuni prost camuflate în cifre, bani mai puțini încasați la buget, cheltuieli mai mari, investiții zero în sănătate, educație și infrastructură, împrumuturi scumpe și dobânzi mai mari – cam așa arată realitatea economică a României sub conducerea Guvernului PSD-ALDE, susține fostul premier Victor Ponta.

Într-o postare pe Facebook, acesta a scris că toate creșterile de pensii și salarii cu care s-a lăudat actuala guvernare au fost înghițite de inflație, iar noua rectificare bugetară arată cât de bine o duc, de fapt, românii.

”Viata adevarata a romanilor – toate cresterile de salarii si de pensii au fost inghitite de inflatie !!! Si in perioada urmatoare vin peste oameni datoriile si dobanzile de la imprumuturile de acum!

Degeaba vedem zi de zi minciunile de la televizor platite cu milioane de lei din bani publici ( pentru “Centenar” ) – oamenii simt in buzunarul lor si in viata de zi cu zi ca lucrurile merg intr-o directie total gresita.

Rectificarea bugetara a aratat ceea ce noi la PRO ROMANIA spunem de mult – minciuni prost camuflate in cifre, bani mai putini incasati la buget , cheltuieli mai mari, investitii zero in sanatate, educatie si infrastructura, imprumuturi scumpe si dobanzi mai mari ( s-a luat 1 miliard de la Transporturi ca sa se achite aceste dobanzi)!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

El a mai susținut că partidul pe care îl conduce, PRO România, pregătește o strategie fiscal-bugetară pentru 2019-2020, astfel încât românii să nu fie iar loviți de criză.